مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کلاهبرداری عدم حضور خوانده ها در دادگاه

با سلام و عرض ادب من چند ماه پیش یه حواله ای از فامیل های پسرعمه ام خریدم، پسر عمه ام اون موقع می دونسته این حواله برای یه شرکت پانزی و کلاهبرداری هست و چون اون شخص هم به اینا فشار میاورد و از پسرعمه ام پول شو میخواسته، اونم حواله رو وکالتی به من فروخت. اون موقع اون شرکت اوضاع اش خوب نبوده و کلی شاکی داشته و من نمی دونستم و پسر عمه ام اینجوری سرم کلاه گذاشت. من پول حواله رو به حساب چند نفری که پسرعمه ام گفت ریختم. یه ماهی باهاش درگیر بودم که پولمو پس بده. دیدم نمیشه وکیل گرفتم. یکبار رفتن حل اختلاف و اونجا محکوم شدن. امروز روز دادگاه شون بوده وکیلم هم لایحه نوشته و رفته دادگاه اما اونا حضور نداشتن، می خواستم ببینم نرفتن شون چه عواقبی براشون داره؟ روند نتیجه دهی پرونده رو به تاخیر میندازه یا نه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مگر وکیل ندارید پرونده را ایشان پیگیری کنید فقط

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر وکیل دارید با ایشان مشورت نمایید، تصمیم با دادگاه است