مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کذب

سلام بنده با یکی از همکارام درروبه روی منزلشان بحث کردیم که ایشان با110 تماس گرفتندوماموران حاضر شدند
وازبنده به اتهام ورود به عنف.ضربو شتم.فحاشی.تهدید.شکایت کردند
که هیچ کدام از این اعمال اتفاق نیفتاده بود
ایشان در دادسرا دوشاهدمعرفی کرد که اصلا اونروز در ان محل حضور نداشتند
وبازپرس پس ازشنیدن حرفهای ما در خصوص تهدید و فحاشی به جهت تناقض در گفتار شاهدین منع تعقیب دادو باقی را به خاطر شاهدوبرگه پزشکی قانونی که با دوهفته تاخیررفته بودوپزشکی قانونی گفته بود که خراشیدگی روی پای راست دیده شده که مربوط به 13 الی15 روز پیش است.جلب به دادرسی داد.
که در دادگاه بازهم اون دوتا شاهد امدن و شهادت دادن که اینبار دیگه حرفاشون تناقض نداشت
وبنده چون مطمئن بودم که اون دونفردرمحل نبودن درخواست انتن موبایلشونو کردم که قاضی ازیکی از شاهدهاپرسیدکه اون روز گوشیت همراهت بودکه گفت ارهو شمارهاشم داد که بنده درخواست انتن همون خطو دادم که جواب انتن هااومدکه اونجانبودن وهمچنین اینکه قاضی دادسرا دستور تحقیق مامورا درمحل رو دادکه مامورااومدن تومحل تحقیقات کردن که بازهم همسایهها گفتن ماچیزی ندیدیم.واین مساله صورتجلسه شدودرپرونده است
الان فقط یه نامه پزشکی قانونی است که گفته خراشیدگی روپاداره که اونم تاریخ دقیق اشاره نکرده
حالاواسه 7مردادجلسه رسیدگی اخروگذاشتن واسه ماخواستم خواهش کنم کمکم کنید چجوری میتونم ازخودم دفاع کنم؟
این نامه انتن گوشی که گفته شاهدهااون روز اونجانبودن میتونه شهادشونوازبین ببره؟
نامه ای پزشکی قانونی که دقیق هم اشاره نکرده خراشیدگی واسه اون تاریخ بوده قابل استناد است؟
بااین وضعیت امکان داره قاضی بازهم منومحکوم کنه؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و