مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که نسبت به ضرب وشتم با ادای دروغ از من شاکی شده

یک نفر برای دریافت دیه که علنن خودش هم میگه از من شکایت کرده. من در اون درگیری حضور داشتم ولی به هیچ عنوان نه با این فرد که از من شاکی شده ونه حتی شخص دیگری درگیرشده ام فقط یه بحث کوچک بایکی ازدوستان این بنده خداداشتم که این اقاوارد بحث شددرهمین لحظه حتی من نه فهمیدم چی شدکه یکهویک نفرمن رو ازعقب کشیدوخوردم زمین توهمین لحظه دوستم من رابلندکرد و نگذاشت حتی من حرفی بزنم وبه سمت دیگری رفتیم من حتی چندین شاهدم دارم که حاضرهستن به دادگاه بیایندبرای شهادت درهمین لحظه که من ودوستم تقریباً 100قدم ازمحل دورشدیم ناگهان ان هاباهم درگیرشدند. ازانجایی که این اقامیخواست حقیقت دعوا را بگوید نزاع دسته جمعی میشد و خودش هم گیربود به همین دلیل ازمن تنهاشکایت کرده. حالا فعلا در مراحل تکمیل پرونده هستیم دادیار اجازه نداد برگه شهادت نامه رابه پرونده پیوست کنم من هم ازطریق دفترخدمات قضایی اقدام کردم تابتونم ثابت کنم من دراین درگیری نبودم حالافردا20/8/1400بایدبرم برای دفاعیات اخرچون برای من وکیل تسخیری هم گذاشتن بااین شرایط من میتونم نسبت به این اقاشکایت کنم که 1حقیقت ماجرارو نگفته به قاضی وحتی خودش به چندین نفرگفته من میدونم این نبوده ونزده پدرم گیرداده که شکایت کنم. حتی برای این گفتهاشم بازهمون اشخاص که شنیدن حاضربه شهادت هستن حال باید چکارکنم چون بینی اون اسیب دیده وتقریبا45میلیون دیه اش میشه وچون من نزدم واقعا زورداره الکی بخوام متهم بشم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام دوست عزیز
در جلسه دادگاه دفاعیات خود را با ارایه دهید و و درخواست احضار شاهدان درگیری و هچنین شهودی ک صحبت طرف شما را شنیده اند داشته باشید. در جلسه دفوع سعیکتید حواشی راکنر و اصلماجرا را توضیم دهید. با قدرت بیان خود سعی کنید قاضی را متوجه قصد سو استفاده طرف مقابل کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه دادگاه دفاعیات خود را مطرح و شهود خود را معرفی کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. در جلسه دفاع وبه شهود استناد کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از تبرئه شدن می توانید در این خصوص اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در جلسه دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در روز جلسه دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در جلسه دفاعیات و شهود خود را ارائه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما هم اسامی و آدرس شهود را خود را که در ثنا ثبت نام شده اند معرفی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جلسه دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید لایحه محکم تنظیم نمایید و از خود دفاع نمایید و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید دفاعیات خود را در جلسه دادگاه مطرح کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...قطعا نیاز به یک دفاع دقیق دارید چون به نظر میرسه قرار جلب به دادرسی برایتان صادر خواهد شد.