مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

باسلام آیا روزی که برای عدم تمکین به دادگاه میروم نیازی هست که یک استشهاد نیز برای اینکه همسرم محل زندگی را ترک کرده به دادگاه ارائه دهم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

بله حتما و اگر از همسایه ها دونفر به عنوان شهود با شما باشند و این موضوع را تایید نمایند بسیار بهتر نتیجه خواهد داد.

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

بله ضمن اینگه شهودی هم که به صورت واسطه به دنبال وی فرستادید استشهادیه ای امضاکنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است ارائه کنید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا خود شهودی را برده و به دادگاه معرفی نمایید