مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه و تعویض قفل خانه توسط موجر

باسلام. واحد مسکونی اجاره دادم و بعد از 11 ماه اجاره ندادن مستاجر به یکباره و بدون اطلاع واحد تخلیه کرده و درخواست تسویه حساب کرده بعد از بازدید واحد برای تحویل متوجه شدیم که خسارات زیادی به خونه وارد کرده و منکر میشه که خسارت وارد کرده در صورتیکه در قرارداد ذکر شده که خونه سالم تحویل گرفته و بنده بهشون گفتم تا پایان قرارداد مهلت داری که خسارات جبران کنی یا از ودیعه ات کم میکنم. الان که قرارداد تموم شده و یکماه پیش که خونه تخلیه کرده رفته جوابگو نیست و نمیاد کلید تحویل بده ، آیا میتونم با حضورمامور انتظامی درب باز کنم و قفل تعویض کنم یا چه کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
دادخواست مطالبه خسارت تقدیم دادگاه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بدوا تامین دلیل دهید وبابت اجور معوقه وعدم استرداد کلید علیه وی طرح دعوا نمایید