مشاوره حقوقی رایگان - زمان رسيدگی در دادگاه تجديد نظر چقدر است؟

سلام
پرونده ای حقوقی در رابطه با ملک دارم كه در دادگاه اول بعد از ٤ سال حكم بنفع من داده شد و با شكايت مجدد به شعبه تجديد نظر ٥ يزد ارسال شد الان ٤ ماه هست حكمي صادر نشده ، زمان صدور حكم در دادگاه های تجديد نظر حدودا چقدر است؟
با تشكر

پاسخ ها :

نرگس  درفش زن

سرکار خانم نرگس درفش زن :

معمولا بين ٢٠ تا ٣٠ روز كاري طول ميكشد ، پيگيري كنيد

نرگس  درفش زن

سرکار خانم نرگس درفش زن :

صدور حكم زمان بر است وليكن ابلاغ بين ٢٠ تا ٣٠ روز كاري زمان لازم دارد وليكن پيگيري شما ميتواند روند را زودتر به جلو ببرد