مشاوره حقوقی رایگان - زمان رسیدگی پرونده در مرحله تجدید نظر

اینجانب مورد ضرب و شتم قرار گرفته و آسیب جدی که موجب شکستگی و خورد شدن مچ دست به بدترین وجه ممکن که با استناد به گواهی شاهدین و وجود فیلم در دوربین بانک، قاضی پرونده حکم نهایی را صادر و دیه همراه با زندان برای متهم صادر شده که تاریخ صدور 24 آبان سال 96 بوده که پس از دوسه ماهی برای تجدید نظر دادخواست داده شد و الان یکسال گذشته و هیچ ابلاغی در سامانه وجود ندارد. آیا باید خودم پیگیر باشم و یا اینکه این روند زمانبر بوده و طبیعییه. ممنون از توجه شما. در ضمن اگر که از نظر شما نیاز به وکیل دارم و امکان تغییر در دادگاه تجدید نظر به حکم قاضی بدوی (از طرف متهم) هست ممنون میشم که یک نفر را معرفی نمایید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید خودتان پیگیر پرونده شوید ودر ضمن برای معرفی وکیل تماس بگیرید .