مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام ،شوهر بنده 3سال در خانه ی پدرم زندگی می کرده است، من برای گرفتن حقم به دادگاه رفته ام و وقتی به قاضی این حرف را زدم گفت مهم نیست، ایا من می توانم با شاهد و استشهاد محلی، ثابت کرده که ایشان توانایی مالی برای کرایه منزل را نداشته و خرجی هم نمیداده است، و این سه سال را نفقه اش را دریافت کنم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می توانید ولی باید دلیل محکمه پسند داشته باشید و حتما با یک وکیل حضوری یا تلفنی صحبت کنید تا شما را راهنمایی کند واگر خواستید تماس بگیرید .