مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر مطلقه

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده سرهنگ بازنشسته ی نیروی هوایی بودند و الان حدود چهار سال است که برحمت خدا رفته اند
بنده به تازگی یعنی حدود یکماه است که طلاق گرفته ام سوالم از شما بزرگوار اینست که با وجود گذشت چهار سال از فوت پدرم آیا حقوق ایشان بمن تعلق میگیرد؟ ضمنا بنده هیچ منبع درآمدی ندارم و اگر گواهی انحصار وراثت موجود نباشد بنده باید برای تهیه ی آن بکجا مراجعه کنم با تشکر از راهنمایی شما بزرگوار

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، برای تهیه گواهی انحصار وراثت به شورای حل اختلاف محل فوت پدرتان مراجعه کنید ، مطابق ماده 48 قانون حمایت از خانواده فرزنـدان دختر در صـورت نداشتن شغل يا شوهر و فرزندان ذكور تا سن بيست سالگي و بعد از آن منحصراً درصورتي كه معلول از كار افتاده نيازمند باشند يا اشتغال به تحصيلات دانشگاهي داشته باشند حسب مورد از كمك هزينه اولاد، بيمه و مستمري بازماندگان يا حقوق وظيفه والدين خود برخوردار مي‌ گردند.

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
حتما به وكيل دادگستري جهت مشاوره مراجعه كنيد
براي حصر وراثت به شوراي حل اختلاف مراجعه فرماييد