مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام و وقت بخیر
جناب آقای وکیل
بنده ملکی را پارسال دی ماه 97 در بنگاهی برای فروش گذاشتم و از بنگاه دار خواستم زیر 100میلیون برایم نفروشد و بنگاه دار از من سه برگ سفید امضا گرفت و طی چند ماه در تیر ماه سال 98شخصی با من تماس گرفت که ملک را 80 تومان خریده است و خواستار تحویل ملک است
و طبق بیع نامه پر شده از طرف بنگاه دار معامله نقدی میباشد
برای بنگاه دار شکایت کیفری کردم و قرار منع تعقیب صادر شد از قرار معلوم خریدار مبلغ 48میلیون قبل عید به بنگاه دار از آن مبلغ 45500000تومان به کارت مادرم ریخته و 2500000به کارت من و 1900000برداشته و بنگاه دار بدون مجوز بوده و فرار کرده و حال ملک در تصرف خودم است و خریدار تقاضا دارد مابقی ثمن را در ازای تحویل ملک بدهد با اینکه تاریخ بیع نامه نقدی دیماه 97بوده و الان با آن مبلغ 80من همان ملک را نمیتوانم اجاره کنم من باید چکار کنم این معامله فسخ شود

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما از بنگاه دار شکایت نمایید