مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام
بنده زمینی از شخصی خریدم که ایشان بدهی به مسکن و شهرسازی داشت بنده بعد از ده ماه دوندگی بصورت اقساط دارم بدهی را پرداخت می کنم و همزمان در حال بستن قرارداد با دولت جهت واگذاری به خودم هستم.
روزی که زمین را در نقشه دیدم دونبش بود حالا دولت می گوید که نیست در صورتی که در نقشه های تفکیکی هیچ پلاکی در کنار زمین من ثبت نیست و در نقشه هم نیست الان چه باید بکنم ایا از مسکن و شهرسازی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نقشه ای که فروشنده به شما نشان داد صادر شده از کدام مرجع بود ؟ سوالتون ناقصه اگر تاییدیه مسکن و شهرسازی رو داشت دادخواست الزام به طرفیت اداره مزبور دهید در غیر اینصورت خوانده می باید فروشنده باشد

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

از ادارات مربوطه و مهندسی که نقشه مربوطه را تنظیم کرده و فروشنده بصورت همزمان شکایت کنید، البته کار بسیار فنی است و حتما از وکیل بهره ببرید