مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تولد

باسلام.بنده در سال 75در بیمارستانی در شهر قدس به دنیا اومدم .محل تولدم هم در شناسنامه شهرقدس ثبت شده.9 سالِ بعد برادرم در همون بیمارستان در شهرقدس به دنیا اومد.پدرم از همون ثبت احوالی که برای من شناسنامه گرفته بود برای برادرم هم شناسنامه گرفت ولی محل تولد برادرم در شناسنامه تهران ثبت شده
میخواستم بدونم راهی هست منم محل تولدم رو از شهرقدس به تهران تغییر بدم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از ثبت احوال مربوطه پیگیری کنید.البته بعد از سالها ارائه مستندات و..سخت است