مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص واخواهی علیه شما

سلام.یک ابلاغیه اومده.ک نوشته احضاریه حضوردرجلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت ومرتبطین وعلت حضور رسیدگی ،چیزدیگه ننوشتن ومن متوجه نشدم ینی چی؟کسی شاکی شده یامن شاکیم تاحالاهمچین چیزی نداشتم.اونم دردادگاه کیفری.ازاین مطالب میشه فهمیدموضوع چیه؟واین‌که قبل دادگاه برم بپرسم پاسخگوهستن جریان چیه؟خیلی ممنون

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛
ميتونيد از طريق سامانه ثنا و در قسمت سامانه اطلاع رساني پرونده ها گردش كار پرونده هايي كه در اون حضور داريد رو ببينيد. ضمنا در صورت مراجعه به شعبه معمولا كارمندان دفتري پاسخگو هستن.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است قبل از جلسه رسیدگی موضوع را پیگیری کنید.
اگر شما قبلا چنین پرونده ای نداشتید قطعاً اشتباهی صورت گرفته است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید حضورا پیگیری کنید.اگر شاکی بودید که خودتان در جریان شکایت بودید