مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

به دلیل کتک خوردن از همسرم منزل را ترک نموده و در منزل پدرم ساکن هستم.نامه پزشکی قانونی هم بابت آثار ضرب و شتم گرفته ام.آیا با استناد به این نامه دادگاه برای طلاق رای به نفع بنده میدهد؟اگر درخواست عدم تمکین از سوی ایشان صورت بگیرد دادگاه میپذیرد؟قبلا هم سابقه ضرب و شتم بنده را داشته اما مدارکی ندارم

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛
شما اول بايد در پرونده كيفري ضرب و شتم راي بگيريد و بعد از اينكه راي به نفع شما صادر شد در دادگاه خانواده طرح دعواي طلاق بفرمائيد. احتمال گرفتن راي طلاق بالاست.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر دلیل طلاق نمیباشد در پرونده الزام به تمکین باید دفاع کنید تا ناشزه نشوید