مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

سلام مادر بنده حقوق مستمری پدرشون رو میگیرن منم تحت کفالت مادرم هستم آیا بعد از ایشون من میتوانم حقوق پدر بزرگم را بگیرم؟ دختر مجردم

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛
طبق رأی دیوان عدالت اداری به تازگی نوه اناث (دختر) با داشتن شرایط می‌تواند حقوق پدربزرگ یا مادربزرگ مرحوم خود را دریافت کند. تعبیر سازمان تامین اجتماعی در 40 سال گذشته این بود که فقط «فرزند» مشمول مستمری می‌شود. اما اخیرا دیوان عدالت به این موضوع ورود کرده و گفته است، «نوه» هم با داشتن شرايط، جزو فرزندان محسوب می‌شود.