مشاوره حقوقی رایگان - هبه اموال

سلام
اموالی به نام من است و میخواهم به برادرم انتقال بدهم. وجهی قرار نیست رد و بدل بشه. به عبارتی هدیه به ایشان هست. با توجه به اینکه در شروط ضمن عقد شرط نصف شدن اموال بعد از طلاق رو قبول کردند، میخواهم در آینده مشخص باشه که این مال به ایشان هدیه شده و خریداری نکرده اند شامل شرط نصف شدن اموال نشه.
برای انتقال مال به ایشان سند فروش ثبت بشه یا سند هبه؟

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛
ميتونيد از صلح عمري استفاده بفرمائيد. تا زماني كه شما در قيد حياط باشيد مالكيت به ايشون منتقل نميشه ولي ميتوانند از مزاياي اموال بهرمند بشن. بعد از حيات شما اموال به صورت اتوماتيك به ايشون منتقل ميشود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که برای هبه اموال خود به برادر خویش از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی محل سکونت خویش به تنظیم هبه نامه اقدام کنید تا به این شکل بصورت قانونی و رسمی انتقال صورت گیرد تا در آینده با مشکل حقوقی مواجه نشوید.