مشاوره حقوقی رایگان - عدم دادن خدمات دهیاری

ضمن عرض سلام و خسته نباشید بنده 100 متر زمین از یک زمین 10 هزار متری خریدم که مالک آن زمین قطعه 100 متری کردی و فروخته حالا برای دریافت خدمات که به دهیاری مراجعه کردم میگن مالک زمین باید مقداری زمین یا پول با دهیاری صلح می‌کرده تا الان مجاز به دریافت خدمات باشید و حاضر به صلح با من که صد متر زمین دارم نمیشه و درحالیکه که مالک هم فروخته و رفته و کاری نداره به این موضوع .
چه راه حلی شما به ای موضوع پیشنهاد میکنید ممنون

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛
ميتونيد از طريق آدرس اينترنتي ذيل به عملكرد شوراها و دهياري ها اعتراض كنيد،
nezarat.shoraha.org.ir