مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای بیمه جهت پرداخت خسارت ناشی از حوادث محل کار

سلام من سال 1401 ده ماه پیش محل کارم از روی پرس افتادم و کف پای راست من دچار شکستگی شد الان یعنی تیرماه بیمه البرز میگه دیه بنده 12میلیون میشه وکارشناسشون منو 25درصد مقصر کرده..من بخوام شکایت کنم آیا بیشتر دستمومیگیره.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛
شما ميتونستيد در موعد مقرر به نظريه كارشناس اعتراض كنيد تا بره براي هيئت سه نفره كارشناسي! الان با توجه به عدم اعتراض شما دادگاه بنا رو بر اين گذاشته كه شما اعتراضي به نظريه كارشناسي نداريد و راي صادر كرده. به نظر ميرسه الان اعتراض شما منفعت خاصي نداشته باشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان شکایت و اعتراض برای شما مهیا است و شما میتوانید اعتراض کنید. شما این امتیاز قانونی را داشتید که به نظریه کارشناس اعتراض کنید و موضوع برای کارشناسی به هیئت کارشناسی جهت بررسی بیشتر ارجاع شود.