مشاوره حقوقی رایگان - سوخته شدن مدارک جبهه سنندج

سلام
بابای من سال62درجبهه لشکر28ثارالله خدمت کرده
یک کارت پایان خدمت داشته ویک کارت 6ماه دوره احتیاط دوتا کارتش جداگانه بودند
زمانی که اعلام کردندبرا هوشمندسازی کارت پایان خدمت
بابای من هردوتاکارتش روتحویل داده ولی متاسفانه به علت سهل انگاری مسئولین کارت 6ماه احتیاط روثبت نکردن وبهش تحویل هم ندادن
یعنی 6ماه ازخدمتش به ناحق کم شده
وحالا که پیگیری کردیم گفتن که بایدبریم جایی که خدمت کرده اونجاهم که رفتیم گفتن همه ی پرونده هاومدارک جبهه درسنندج سوختن
بابای من ازکارت 6 ماه احتیاطش فقط یک کپی داره
میشه راهنمایی کنیدکه چطوری میتونه 6ماه احتیاطش روثبت کنه
که میخوادبازنشست بشه
به این 6ماه خیلی احتیاج داره
چون واقعادیگه توان کارکردن نداره
ممنون میشم اگه کمک کنید

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

به نظر ميرسه اين مشكلي هست كه اكثر ايثارگران دوره احتياط باهاش مواجه هستند. لطفا با مدارك به بنياد شهيد و امور ايثارگران مراجعه بفرمائيد.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با داشتن کپی درخواست کمیسیون بنمایدبهتر است تلفنی دقیقا پاسخ خود را بگیرید