مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه دادگاه و عدم امکان حضور در دادگاه

سلام
از پدر بنده شکایت شده که تصادف کرده و متواری شده
اما پدر بنده راننده نبوده و راننده نوه ایشان بوده است
برای دو هفته دیگر وقت دادگاه تعیین شده ولی پدرم سالخورده هست و امکان حضور در دادگاه را ندارد
مجموع خسارت و افت قیمت 22 میلیون تومان شده است
با توجه به این که ابلاغیه برای پدرم آمده لطفا راهنمایی فرمایید که مشکل عدم حضور در دادگاه را چگونه بایستی حل کنیم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام، در صورت عدم حضور در جلسات دادرسي راي به صورت غيابي براي شما صادر مي شود. اگر راي مورد نظر برخلاف ميل شما باشد ميتوانيد به راي مذكور از طريق واخواهي يا تجديدنظر اعتراض كنيد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر شما میتوانند اقدام به اخذ وکیل کنند تا وکیل به نیابت از پدر شما در جلسه رسیدگی حضور داشته باشد و دفاعیات لازم را به انجام برساند. وانگهی شما میتوانید در قالب لایحه دفاعیه بدون حضور در جلسه رسیدگی اقدامات مربوطه را به انجام برسانید.