مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث

باسلام: خواستم بدانم در صورتیکه آپارتمانی با رای دادگاه تحویل کسی گردد و پس از شکسته شدن آن رای با دادخواست اعتراض ثالث پس از مدتی که آپارتمان در تصرف او بوده آیا شخص اول باید اجرت المثل و اجاره مدتی که در تصرف او بوده بپردازد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتون خیلی کلی هست قانون در برخی موارد دریافت اجرت المثل را تجویز و در برخی موارد میتوان حکم به نفع متصرف و عدم پرداخت اجرت المثل گرفت با وکیل مجرب مشورت کنید تا تضییع حق نشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

درودها ، در صورتی که با روشهای متقلبانه و غاصبانه در ملک تصرف کرده باشن ؛ باید اجرت المثل بپردازند و با جمع شرایطی هم خیر