مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام اینجانب خودرو تویوتا خریداری کرده و مالک در ابتدا اظهار کرد که ریموت یدک را در روزهای آینده تحویل می دهد. اما الان از تحویل آن سر باز می زند. با توجه به خطرات موجود در زمینه سرقت با سوییچ یدک و همچنین هزینه بالا در مورد تعویض سیستم ضد سرقت خودرو آیا می توان از مالک بابت تحویل ندادن سوییچ یدک شکایت کرد؟
ضمنا سند خودرو به نام اینجانب زده شده است. با تشکر از شما.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بدوا اظهارنامه رسمی ارسال کنید در صورت عدم نتیجه اگر در قولنامه تان مورد مزبور را نوشته اید دادخواست الزام بدهید