مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی در خصوص ارائه اجاره نامه جهت تعویض پلاک

سلام وقت بخیر، بنده یک موتور از کرمانشاه خریداری کردم خودم هم کرمانشاهی هستم ولی در تهران سکونت دارم. میخواستم بپرسم آیا میشود بنده در تهران پلاک بگیرم ؟
اجاره نامه بنده از طریق بنگاه بصورت سه برگ معمولی بنگاهی نوشته شده و کد رهگیری ندارد حال برای بنده به چه صورت است چطوری باید اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛

بایستی به بنگاه مراجعه کنید و تقاضای صدور اجاره نامه به همراه کد رهگیری بنمایید.

درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب و ادامه روند با بنده تماس حاصل نمایید.
سلمان رئوفی پور
وکیل پایه یک دادگستری