مشاوره حقوقی رایگان - سند خانه

سلام بنده یک خانه سند دار خریدم که 7500 میلیون کم گذاشتیم تا به نام بزنیم بعد چند روز 2500 ان را دادیم ماند 5 تومان دیگه الان بعد 3 سال ما آن خانه را فروختیم و از پول ما 20 میلیون کم گذاشتند تا سند به نام بزنیم اما صاحب خانه اولی رفته بدون اینکه سند به نام ما بزنه سند به نام خریدار ما زده و از 20 میلیون ما فقط 6 تومان به ما داده است و میگوید بابت دارایی خانه و کارهای سند از مشتری خانه شما پول گرفتم و دیگه بقیه پول ما را نمیدهد اگر میشود یک راهنمایی کنید ما را تا بتوانیم حقمان را بگیریم هر چقدر هم به او مدارک را بیار ما ببینیم تا حساب کتاب کنیم نمی اید چون خانه ما اصفهان بوده فروختیم و الان تهران امدیم ایا میتونیم تهران از او شکایت کنیم

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛

دعاوی مرتبط با املاک در محل وقوع ملک بایستی طرح و رسیدگی شوند. چنانچه شما صرفا در خصوص پول ادعایی داشته باشید در محل اقامت خوانده ( طرف شکایت ) امکان طرح دعوا را دارید.
در فرض مربوطه چنانچه طلبی از خریدار دارید با طرح دعوی حقوقی مطالبه وجه می توانید احقاق حق نمایید.

درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب و ادامه روند با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383