مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام
من همسرم بیکاره و معتاد است من میخوام دادخواست نفقه بدم و برم خانه پدرم چون همسرم هیچی نمیاره خونه خرج کنیم و چیزی نداریم بخوریم یه فرزند پنج ماهه داریم که شیر من سیرش نمی کنه چیزی نمیخورم که سیر شه میخوام برم خانه پدرم تا تکلیف همسرم معلوم شه اما شوهرم میگه بچه بذار و برو نمیذاره بچه ام ببرم چکار کنم؟ میتوانم وقتی میره بیرون برم؟؟ البته باید برم شهرستان

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛

در خصوص موضوع مطروحه حضانت طفل تا 7 سالگی با مادر می باشد.
پرداخت نفقه طفل و مادر از حقوق مادر و وظایف پدر می باشد.

درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383