مشاوره حقوقی رایگان - فسخ ملک

سلام
قولنامه فروشی صورت گرفته که خریدار آن دونفر بوده و مبلغ معامله طبق عرف آن زمان نبوده و نیمی از ثمن معامله پرداخت نشده آیا امکان فسخ معامله وجود دارد؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛

در خصوص موضوع مطروحه در قررداد بیع امکان فسخ قرارداد به دلیل غبن فاحش یا افحش وجود دارد .
رویه و پیشنهاد اجرایی: با توجه به اینکه امکان اقدام از طریق مطالعه قرارداد و بررسی امکان پذیر می باشد و در بسیاری قراردادهای بیع شروطی گمارده می شوند که بر خلاف قانون می باشند از جمله سلب حق فسخ به هر نوع و ... پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید.

درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383