مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مبلغ رهن از موجر و تحویل واحد ودریافت هزینه ها

باسلام خدمت بزرگواران.واحدی را در پرند رهن کرده بودیم برای پسرم که نامزد بود.
چند روز بعد از عقد قرارداد و قبل از اثاث کشی،دزد از طریق تراس وارد خانه شده و پکیج و شیرآلات و...را برده.حال موجر خسارت را از ما طلب میکند.واحد طبقه اول است.ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود
اگر کلید به شما تحویل داده شده است
بر عهده شما است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در تصرف شما نبوده و سرقت شده مسئول نیستید