مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل اجاره ای

با سلام بنده مستاجر هستم که خونم رو با وسایل در اختیار یک آقا و خانم که گفتند کار بیمارستانی دارند و سرپناه ندارند یک شب گذاشتم و بابتش یه مبلغی برام کارت به کارت کرد و توی کاغذ نوشتم که خانه و وسایل رو به ایشان امانت و سالم تحویل دادم صبح که زنگ زد گفت ماشین گرفته دمه درب و منتظره و منو هول کرد و کارت ملی یکی از بستگانش که شب اومد درب منزل و گرو گذاشته بود گرفت و رفت. بعد رفتنش دیدم از تو کمد ایکس باکس پسرم و چندتا وسیله برقی دزدیده پیامک دادم که بیا بده پیگیری نمیکنم و جواب خوبی من اینبود خونده پیامها رو ولی بلاک کرده. عکس کارت ملی خودش رو تو واتساپ فرستاد و گفت ماشینش رو دزد برده مدارک نداره که زنگ زد شخصی با یه آردی مشکی اومد کارت ملی خودشو داد بهم و صبح دادم بهش . حالا موندم اولا چگونه طرح دعوی و شکایت کنم زنگ بزنم 110 نمیگن چرا تلوزیون و باقی وسایل رو نبرده. دوما چون خودم مستاجرم قاضی ایراد نمیگیره آیا با اون برگه به اسم امانت نامه که امضا خودم و خودش و اون شخص که پسرخاله اش گفت هستش میتونم شکایت کنم خواهش میکنم دقیق بفرمایید چه کنم وقت هم مهمه برام سپاس

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
با 110 تماس حاصل کنید و جزئیات موضوع را مطرح تا صورتجلسه نمایند. ایرادی به امانت سپردن اموال وجود نداشته است.