مشاوره حقوقی رایگان - سازنده ای که منزل مارو نساخته و سند رو تحویل نمیده

سلام حدود سه سال پیش یه سازنده میخواست منزل مارو تخریب کنه اما تا الان هیچ اقدامی نکرده ما مراجعه کردیم تا حداقل سند رو ازش بگیریم اما تحویل نمیده میگه من هزینه کردم باید یه پولی به من بدید .و ما سند رو که به ایشون دادیم به ما رسید داد و گم شده . میشه راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی دارید می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید
و اگر در قرارداد حق فسخ پیش بینی شده می توانید قرارداد را فسخ کنید.

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

اعلام مفقودی سند کنید و نسبت به دریافت سند المثنی اقدام کنید. در صورتی که قراردادی ندارید در صورت وجود قرارداد باید مطالعه و سپس اظهار نظر شود