مشاوره حقوقی رایگان - ایا اعاده حیثیت کنم یا خیر لطفا سریعا راهنمایی کنید

یک استاد بنا برج یازده پارسال در منزل ما مشغول به کار شد اصلا دور کار نمیومد و هفته ای یا دو هفته ای چهار پنج ساعت به زور کار میکرد و میرفت با اینکه در قرارداد ما باید یک ماهه خانه تمام کار تحویل میداد ولی آنقدر طولش داد که 6 ماه شد کار کردنش و تو این مدت هر وقت پول خواست از ما فقط دستی گرفت کارت به کارت قبول نکرد بعد از 6 ماه که کارش را تمام کرد و اضافه تر از دستمزد قراردادی هم از ما پول وصول کردن حالا امروز رفتن شکایت کردن که ما اصلا بهشون پول ندادیم و کارشناس آوردن که کارشون کارشناسی بشه و چون ما قسمت بیشتر این پولها رو به صورت نقدی پرداخت کردیم هیچ مدرکی نداریم حالا چیکار میتونیم بکنیم خواهشا راهنمایی بفرمائید ؟ در ضمن خانم این آقا امروز عصر ساعت 6 جلو کارشناس و در همسایه من و شوهرم رو به باد ناسزا گرفتن و به بنده تهمت زدن که تمام طلاهام بدله و پولی که شوهرم برای خرید طلا بهم دادن رو خرج خانواده مادرم کردن و به شوهرم هم گفتن که من از کارهات مدارکی دارم که اگر رو کنم می فرستندت سینه دار با اینکه شوهر من آدم صاف و صادقی هستن و دست از پا خطا نمیکنند و من هم همه زیورآلات طلا هست و حرف اون خانم دروغ و اینکه کلی هم فحش و بدو بیراه پشت تلفن به مادر بنده گفتن که به من بگن و ضمن اینکه تماسشون ضبط نشده که مدرکی باشه حالا نمیدونم فردا اعاده حیثیت کنم که در محل زندگیمون آبروی ما رو بردن و سر و صدا راه انداختن ؟ا یا مقصر میشن یا نه ما مقصر میشیم

پاسخ ها :

یک وکیل

تشخیص بعهده قاضی است