مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وجه از شخص نامعلوم

با سلام
من مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان برام واریز شده به شکل پایا. از بانک جویا شدم و گفتن شخصی این مبلغ را بابت چک به شماره فلان بهم ارسال کردم. من نه اسم این شخص تا حالا به گوشم خورده نه اصلا چکی دریافت کردم.
میخواستم بدونم اگر یه زمانی این فرد برای برگرداندن پولش که حالا احتمالا اشتباهی واریز کرده به من زنگ بزنه، من تحت چه شرایطی پول رو برگردونم که درگیر کلاهبرداری و اینا نشم؟
چون شنیدم که کلاهبرداران مبالغ سرقتی رو جابجا میکنن بین حساب ها و این وسط افرادی که مثل من بی اطلاع هستند هم درگیر سرقت میشن.
اگر من پول رو به همون حسابی که ازش برام واریز شده برگردونم اوکی هست؟
باتشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پول را به همان حسابی که از آن برای شما واریز شده برگردانید.