مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ماشین

با سلام ماشین من بعد از فروش و قبل از تعویض پلاک تصادف کرده و شاکی بعد از طی چندماه و با توجه به اطلاع از مقصر نبودن بنده با دریافت وجه در اداره اجرای احکام رضایت داده است . ( سند در این حین به نام خریدار جدید بنام زده شده است و تعویض پلاک انجام شده است )
الان می خواهم بدونم آیا مشکلی از این به بعد برای پلاکی که بنام من هست و در آینده بر روی ماشن جدید نصب می گردد هست یا خیر.
باید به دادگاه مراجعه کنم یا اداره راهنمایی رانندگی
و آیا از طریق سایت دسترسی دارم که بدانم پلاک توقیف هست یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

خیر با توجه به رضایت مشکلی نیست