مشاوره حقوقی رایگان - شکایت عدم تحویل خودرو

با سلام
اسفندماه 96 ثبت نام خودرو داشتم که زمان تحویل خودرو ( مرداد 97 ) به علت ممنوعیت واردات خودرو شرکت نتوانست خودرو بنده را تحویل دهد. پس از فرا رسیدن زمان تحویل خودرو شرکت پیشنهاد تمدید قرارداد را به من داد که من قرارداد را تمدید کردم.
سوال بنده این است که آیا میتوانم با توجه به اینکه همچنان خودرو تحویل نشده است از شرکت شکایت کنم و تقاضای دریافت خودرو یا جبران ضرر و زیان افزایش قیمت خودرو ( اختلاف قیمت فاحش خودرو مذکور در زمان وعده داده شده در قرارداد با حال حاضر ) را داشته باشم؟ و این شکایت به جایی خواهد رسید؟
و اینکه چنانچه شکایت قابل طرح باشد آیا شرکت موظف خواهد شد با قیمت زمان تحویل خودرو را به من تحویل دهد یا قیمت حال حاضر؟
ضمنا نوع قرارداد پیش پرداخت و تکمیل وجه در زمان تحویل بود با قیمت تمام شده در زمان تحویل
با سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

باید نزد وکیل بروید