مشاوره حقوقی رایگان - چک پشت نویسی شده مهریه

ایا بعد از اجراییه چک مشکلی پیش میاد بابت پشت نویسی ؟ ( با این عنوان هست که بابت مهریه این خانوم داده شده)
چه مدت بعد میتونم حساب اقارو ببندم و یا توقیف اموال کنم و یا حکم جلب بگیرم ؟

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام ، وقتی وجه چک مشخص باشد و از طرف دارنده منتقل شود دیگر موردی ندارد . با یه تامین خواسته در کنار خواسته اصلی میتوانید نسبت به توقیف حساب اگر موجودی داشته باشد کامل و اگر نداشته باشد در صورت داشتن فرزند ( خوانده ) یک چهارم و نداشتن فرزند یک سوم هر ماه توقیف شود