مشاوره حقوقی رایگان - انتقال شغلی فرزند جانباز

سلام وقت بخیر من فرزند جانباز 25درصد هستم خانم و مجرد هستم و در آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی در یکی از شهرهای استان خودم شرکت کردم که بومی اونجا نیستم الان بعد از گذشت تمامی مراحل به من گفتند از شنبه شروع به کاره برای محل اسکان پرسیدم گفتند خودتون باید یک فکری کنید میخواستم ببینم آیا بنیاد جانبازان میتونه مشکل اقامت بنده رو حل کند یا اینکه بعد ز چند وقت میتونم انتقالی بگیرم .جایی که قبول مرکز تحقیقات کشاورزی هستش

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام ، عموما اصل بر عدم اسکان از جانب سازمان یا اداره است و شما باید برای اسکان ، خودتون اقدام بفرمایید . در خصوص انتقالی ، چنانچه واحد مربوطه اجازه دهد شما میتوانید اقدام کنید و در غیر این صورت خیر