مشاوره حقوقی رایگان - هبه و پس گرفتن ملک

با عرض سلام و خسته نباشید، من در دوران عقد می باشم و مهریه من سکه و سه دانگ خونه بوده ولی در دفتر ازدواج فقط سکه ثبت شده ولی همسرم در حال حاضر سه دانگ از خونه مسکونیشون در دفتر خانه به نام من زده ،سوالی که داشتم ایشون می تونند ملک از من پس بگیرند و از کجا می توانم متوجه بشم که به صورت هبه به من منتقل نشده

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام ، اگر اقدام قضایی نکرده سریعا ملک رو منتقل کنید که وصف هبه منتفی شود . مضافا چون فقط سکه درج شده ، شما برای اثبات اینکه مهریه بوده کارتون سخته لذا بیان کنید ملک به جای مهریه منتقل شده .. اگر هم میتوانید اثبات کنید بابت مهریه بوده که اول مسیر مهریه رو بروید .