مشاوره حقوقی رایگان - حق اولاد

با سلام
من در کارگاهی مشغول هستم و بابت دخترم که 18 سال دارد و ازدواج نکرده است حق اولاد دریافت میکردم .
الان دخترم در همین کارگاه مشغول بکار شده است و کارفرما حق اولاد من را حذف کرده است .
آیا اینکار درست است و به من بخاطر دخترم که مشغول بکار شده حق اولاد تعلق نمیگرد.؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آقا ببخشید ظاهراً دو بار سوال را ارسال کردید من گفتم نباید قطع می کردند ولی متوجه شدم من اشتباه گفتم بلی دختر شما تا زمانی تحت تکفل شماست و حق عاعله به شما میدهند که خودش شاغل نباشد، الان که خودش ماشاالله در آمد دارد حق عاعله شما قطع میشه

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام چنانچه برای دختر شما حق بیمه از طرف محل کار پرداخت گردد بله میتواند حذف کند