مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از شماره کارت ملی

سلام خسته نباشید.
من امروز برای درمان رفته بودم تامین اجتماعی وقتی پیش دکتر رفتم دکتر گفت نمیتوانید از داروخانه دارو تهیه کنید وقتی سوال پرسیدم چرا گفتن دیروز شما مراجعه کردید و امکان نداره دوباره امروز استفاده کنید اما من یک ماهی بود مراجعه نکرده بودم وقتی رفتم سوال پرسیدم متوجه شدم یه شخصی با شماره کارت ملی من رفته وقت گرفته و از شماره ملی من استفاده کرده جالب تر اینکه کسی که مسئول نوبت دهی بوده از این ماجرا با خبر بوده و این کار را کرده حتی اسم و فامیل اون شخص را به من گفت و گفت آیا میشناسی که من نمیشناختم ازش پرسیدم شما که میشناختی چرا این کار را کردید که فقط خندید و گفت خوب دیگه حالا که این کار را کردم .
می خواستم بدونم من باید به کجا شکایت کنم حتی به مدیر اونجا گفتم و اون هم کاری نکرد حالا می خوام بدونم به کجا شکایت کنم و جرم ایشان چی است و آیا شامل زندانی میشه که درس عبرتی بشه و آیا با شماره ملی من آیا کار های دیگه میتواند انجام بده و اگه انجام داده چجوری متوجه بشم ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

جرمی اتفاق نیفتاده