مشاوره حقوقی رایگان - مبنی بر سرقت

با یک اظهارنامه و اعتراف نامه تنظیم شده در شب بازداشت در کلانتری پرونده با وجود شاکی مربوط به مخابرات به دلیل فقدان ادله کافی منع تعقیب صادر میشه ابلاغیه دادنامه برا یکی به اسم ی.ن هم ارسال میشه که این پرونده چطور میشه نمیدونم یه پرونده دیگه با همون اظهارنامه تنظیم شده کلانتری حدود یک ماه بعد مبنی بر همان موضوع و همان تاریخ بازداشتی باوجود یه شاکی دیگه همون ی .ن که اشاره کردم دادنامه براش رفته طی پرونده قبلی با یه اتهام دیگه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
با ارائه قرار منع تعقیب صادره در پرونده اولیه میتوانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید