مشاوره حقوقی رایگان - تغيير نام نوزاد

آيا امكان تغيير نام نوزاد از اسامي فارسي به اسامي امامان وجود دارد؟ ايا دادكاه با اين مورد موافقت مي كنه?

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، امکان پذیر است ، با داشتن شناسنامه به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه مراجعه نموده و با پر کردن درخواست تغییر نام ،مراحل اداری آغاز می شود.لازم به ذکر است این درخواست باید به درخواست پدر طفل صورت بپذیرد.

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

هر فردی پس از رسیدن به سن 18 سالگی میتواند یکبار نام خود را عوض کند لذا در صورتیکه نام انتخابی از سوی والدین جز اسامی غیر مجاز نباشد والدین نمیتوانند نام نوزاد را تغییر دهند.