مشاوره حقوقی رایگان - طلب جهیزیه دختر از پدر

من پدر مادرم از هم جدا شده اند و حضانتم با پدرم است ولی پدرم به من هیچ گونه جهیزیه نداده و خرجی هم نداده. من پدرم دو زن گرفته و من از زن دوم هستم. ولی به آن خواهران ناتنی هم جهیزیه داده ولی به من نه. خواستم ببینم میتونم از پدرم شکایت و طلب جهیزیه کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

تهیه اسباب اولیه زندگی بر عهده زوج می باشد نه زوجه.
و پدر شما وظیفه ای طبق قانون برای تهیه جهاز شما ندارد و نمی توانید ایشان را ملزم به تهیه جهاز کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پدرشماتازمانیکه شما شاغل یاازدواج نکردید بایدبه شمانفقه پرداخت کند وقانوناتکلیفی درتهیه جهیزیه ندارد