مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهمت پیامکی

سلام ایا برای توهین و تهمت که بین دو خواهر هستش و خانوادگی محسوب میشه و بصورت پیامکی بوده رای قاضی جریمه نقدی میتونه باشه؟ مثلا به خواهرش گفته باشه با اون شوهر ایدزی ولی هیچ فحش بدی در پیامها نبوده یکبار دیگه از شما سوال کرده بودم اما جواب واضح نبود. ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چون رای بسته به نظر قاضی میباشد هم جریمه نقدی وهم حبس دارد .

پرسشگر :

یعنی ممکنه برای من قاضی حبس اتخاذ کنه حتب برای مسایل خانوادگی خانه دار و دارای فرزند هستم بدون سابقه کیفری

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولا که باید متن پیام ها بررسی شود
تهمت یاافترا یعنی انتساب رفتاری که درقانون جرم می باشد ومجازات دارد نه هر انتسابی
مجازات توهین جزای نقدی یا شلاق تا74ضربه است که قاضی مختاراست که به چه مجازاتی رای صادرکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
توهین است
البته چون جرمی قابل گذشت است با اعلام رضایت جزای نقدی منتفی می‌شود.
سریعا اقدام گردد.