مشاوره حقوقی رایگان - توقیف فیزیکی خودرو بابت مهریه

من ماشین همسرمو بابت مهریه توقیف فیزیکی کردم، ماشین در تردد است و دقیقا نمیدانم کجاست؟ آیا پلیس راهور ماشین در تردد را توقیف میکند یا اینکه باید حتما مامور ببرم بالا سر ماشین؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... حداقل دو فرض متصور است:
الف- اگر می دانید که ماشین در مکانی خاص پارک می شود، می توانید درخواست خروج خودرو را از محل پارکینگ یا محل اختفا مطرح کنید که در این فرض، ضمن نامه نگاری با دادستانی، تعیین وقت شده و سپس در موعدی خاص، با حضور نماینده دادستان، مامور کلانتری و مامور اجرا، خودرو از آن محل خارج شده و به پارکینگ منتقل می شود
ب- در فرض عدم آگاهی به محل پارک یا اختفای خودرو، معمولاً در فرضی که پلیس راهور به دلایلی مثل تخلفات رانندگی، خودرو را متوقف کند، با استعلام سیستمی مراتب و ملاحظه دستور توقیف فیزیکی توسط مامور ذی مدخل، خودرو به پارکینگ منتقل می گردد...