مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

باسلام. چند روز پیش یه کانال فال و دعا ازم درخواست فالو کرد که اینکارو انجام دادم که زیرش نوشته بود که درآمد این دعا صرف امور خیریه میشه. سرکتاب رایگان انجام میگیره و دعا باهزینه. برای اولین بار وسوسه شدم و درخواست سرکتاب کردم انجام داد و برای دعا ازم خواست که 300 تومن واریز کنم گفتم این مقدار ندارم که طرف مقابل گفت چقدر میتونی پرداخت کنی که گفتم پایین 100 میتونم و قبول کرد که آخرش 100 تومن واریز کنم عکس کارتش رو فرستاد و گفت کارت ادمین پیچه واریز کنم به اون کارت واینکارو انجام دادم ولی خبری از دعا نشد وقتی بعد دوروز هم ازش سراغ دعا روگرفتم برام زده سلام حالتون خوبه وجواب دیگه ای نداد و عکس کارتی رو هم که برام فرستاده بود پاک کرده بود ولی چون اسکرین گرفتم دارمش و امروز تو کانالش دیدم زده دعا برای 4 نفر ، 40 تومن فقط برای امروز. پول مارو که خورد ولی دوست ندارم از این طریق جیب مردمو خالی کنه و جلوش به هر طریقی که ممکنه گرفته بشه و تحویل مراجعه قانونی داده شه و آگاهی ندارم که آیا از طریق بانک میتونم پولی روکه واریز کردم برگردونم به حساب یا نه ممنون میشم کمک کنید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

به پلیس فتا مراجعه کنید ضمن اینکه دراین دوره واقعا این جور دوز وکلک ها واقعا قدیمی شده باید حواستون بیشتر جمع میکردین