مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

عرض سلام و ارادت
ما 4 برادر هستیم دو متاهل و 2 مجرد که مجردها پیش پدرم و مادرم زندگی میکردند 7سال پیش مادرمان فوت کرد بعد مدتی پدرم هوس کرد زن دوم بگیره ولی برادران مجرد اجازه ندادند مجبور شد باج بده یک روز پدرم و سه برادری در غیاب من و بدون اینکه من متوجه بشم خانه رو به اسم دو برادر مجرد سند میزنند هر کدام 3 دانگ
و بعد پدرم ازدواج دوم میکنه پدرم یک هفته پیش فوت کرد من تازه متوجه قضیه واگذاری منزل شدم برادرها کوتاه نمیان و خود رو مالک ميدونند
ولی من پسر بزرگ هستم و برای اون خانه که ساخته شد با تمام وجود چند سال کار کردم عین یک کارگر و الان میخوام از این دارایی پدرم ارث ببرم سوالم از بزرگواران اینه چگونه و از چه راهی؟.... خیلی متشکرم

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود با توجه به اینکه پدرتون در زمان حیات نسبت به انتقال مالکیت منزل به صورت رسمی اقدام کرده اند هیچ اقدامی برای شما متصور نیست،مگر اینکه شما مدعی باشید که در زمان انتقال ، پدر محجور بوده و بتوانید این ادعا را ثابت نمایید.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر سند رسمی در دفترخانه تنظیم شده است برادرها مالکیت رسمی دارند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ادعای محجور بودن پدر زمان انتقال را ثابت کنید