مشاوره حقوقی رایگان - پدرم سند خونه رو به اسمم زده آیا بعد از فوتش این خونه جز ارث خواهد شد و ببین برادرانم تقسیم میشود

با سلام خسته نباشید پدر بنده یک خانه ویلایی رو به اسمم زده..قولنامه نکرده.به عنوان ارث هم بهم نداده فقط سندش به اسم من کرده . پدرم 70سالشه و با رضایت خودش این کار رو کرده هیچ کس هم شاهد نبوده. ایا بعد از فوت پدرم من دچار مشکل خواهم شد با برادرانم؟؟؟ چون چند جاشنیدم میگن که چون به عنوان خریدار به اسمت نزده بعد از فوت پدر اونم جز ارث خواهد شد. خواهشش میکنم کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام در فرض سوال و سلامت پدرتان(عدم وجود حکم حجر در زمان انتقال )خیر برای شما مشکلی ایجاد نخواهد شد.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه سند رسمی را بنام شما زده باشد آن مال از ماترک و میراث جدا شده و بقیه ورثه نمیتوانند ادعایی داشته باشند.فرد تا وقتی خودش زنده هست میتواند مال و منال خودش را هر جور دوست دارد باهاش برخورد کند بفروشد ببخشد آتش بزند به کسی ارتباطی ندارد.آدم زنده ورثه و میراث ندارد و هیچکس نمیتواند به تصمیم مورث خود در زمان زنده بودنش اعتراض کند میراث طبق قانون به مالی میگن که موقع مرگ انسان به نامش باشد.اگر یکنفر هزار ملک داشته باشد و در زمان زنده بودنش همه را به دیگران ببخشد طوریکه موقع مرگ هیچ ملکی باقی نماند تا بین وراثش تقسیم شود هیچیک از وراث نمی توانند اعتراض کنند که چرا اینکار را کرده است.مگر میشود فرزند به پدر بگوید مالت را خرج نکن بزار بعد از مرگت من ارث ببرم؟!به مال متوفا ارث میگن.یعنی مالی که موقع مرگ دارد نه مالی که قبل از مرگ داشته.فرد میتواند وقتی زنده است تمام اموالش را فقط به یکی از فرزندانش بدهد یا به خیریه ببخشد هیچکس هم نمیتواند اعتراض کند اما اگه وصیت کند که مالش را به دیگران یا یکی از ورثه بدهند این وصیت تا یک سوم اموالش نافذ است بقیه نیاز به قبولی ورثه دارد.فرض کنیم یک نفر سه تا آپارتمان صد میلیونی دارد وصیت میکند بعد از مرگش این آپارتمانها را به پسر بزرگش بدند یا خیریه بدند در اینحالت فقط یکی از آپارتمانهایش را طبق وصیتش عمل میکنند مازاد یک سوم رو ورثه باید اجازه بدهند اگه اجازه ندهند وصیتش اجرا نمیشه یکی اجازه بده دیگری نده در سهم کسی که اجازه داده اثر میکنه اجازه نده اثر نمیکنه.ولی اگه قبل از مرگش خودش این سه آپارتمان رو بده به پسرش یا خیریه بده ورثه نمیتونند اعتراض کنند.فرد تا زنده هست هر تصمیمی میتونه راجع به مالش بگیره کسی هم حق اعتراض نداره.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با پدرتان نوشته تنظیم کنید که پدرتان تایید کند که به شما هبه کرده است.
می توانید این اقرار نامه را در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم کنید.