مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر

سلام پدرم 180متر از زمین ساختمان در روستا به صورت قولنامه به من فرزند پسربزرگ فروخته است ومن ساختمان 80متر بنا کردم مبلغی را به صورت نقدی دادم بقیه پول بیمه درمانی که از سال 67تحت پوشش من بودند محاسبه شده است(بین من وپدرم) دو سال قبل پدرم از دنیا رفتند بقیه وراث 6خواهر ویک برادرشکایت کنند می توانند زمین را از من بگیرند؟ آن زمین به عنوان بخشش یک سوم از مال حساب می شود.؟ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید متن قولنامه بررسی شود و اگر نوشته شده باشد که ثمن دریافت شده و پدرتان ادعایی درباره ثمن نداشته اند، وراث نیز نمی توانند مدعی عدم انتقال شوند و موضوع قابلیت اثبات ندارد.
درباره وصیت، افراد تا زمانی که زنده هستند فقط می توانند نسبت به یک سوم مال خود وصیت کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک سوم اموال مربوطه به وصیت است که این مورد شما ارتباطی به این موضوع ندارد.
پدر شما در زمان حیات زمین خود را به شما هبه کرده است و هر کسی در زمان حیات اختیار اموالش را دارد
و به هر کسی که بخواهد می تواند هبه کند.
پدر شما هم در کمال صحت و سلامت عقل و با اختیار 180 متر زمین به شما هبه کرده یا فروخته است و بقیه وراث نمی توانند مدعی حقی باشند و طرح دعوای آنها نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع کمی مبهم است اگر نقل و انتقالی قبل از خود انجام شده است معتبر است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر بخشش نیست بیع کردند لذا شما دعوای اثبات مالکیت بطرفیت وراث مطرح کنید
همچنین شما در سایر اموال ماترک ارث خواهید برد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارک باید بررسی شوداگر به صورت بیع بوده اصل بر صحت است حلاف آن توسط دیگر وراث باید اثبات شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما مبایعه‌نامه خرید داشته باشید شما مالک محسوب خواهید شد

انتقال 1/3 مال ، باید در قالب وصیت نامه تملیکی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمین به صورت قولنامه به شما منتقل شده است و بایستی به ظرفیت وراث الزام به تنظیم سند را مطرح کنید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر شما مبایعه‌نامه خرید داشته باشید شما مالک محسوب خواهید شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
اگر وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است