مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

همسرم فوت شده و حقوقش بین من و دختر و پسرم تقسیم میشه سوالم اینه وقتی که پسرم سر کار بره ایا باید به بانک (همسرم کارمند بانک بود) اعلام کنیم ؟ حقوقش قطع میشه ؟ ایا بین منو دخترم تقسیم میشه؟ در مورد دخترم هم همین طور اگه ازدواج کرد یا سرکار رفت چی؟ حتی کار موقت در اموزشگاه ها؟ ایا باید به بانک اطلاع بدیم؟ ممکنه چند صباحی بره و بعد نره

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نیازی به اطلاع نیست اگر کار رسمی باشد خودشان از طریق سیستم مطلع میشوند وقطع میگردد . از اداره بیمه سوال شود