مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید ماشین از یک شرکت لیزینگ

با سلام
من یک ماشین پیش خرید کردم دو مرحله ای که مرحله اول آن 97/12 پرداخت شده و طبق قرارداد مرحله دوم 130 تا 150 روز کاری با توجه به قیمت تمام شده واردات خودرو است سوال این است که این شرکت اعلام می دارد مبلغ دوم بر مبنای بازار یا فروش فوری نمایندگی است
ایا میتوانم طرح شکایت کنم یا مصالحه و اقدام به انصراف و گرفتن پولم کنم.
اگر با دست خط انصراف به علت گرانی خودرو داده باشم و هنوز پولی نگرفته باشم میتوان شکایت کرد.
ممنون

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

اگر انصراف داده باشید شکایت دشواره ولی میشه
خودتون باید تصمیم بگیرید