مشاوره حقوقی رایگان - راهمایی در مورد حبس تعلیقی یا جزای نقدی

سلام
در شکایتی که از اینجانب شده است. کیفرخواست بر علیه بنده صادر شده است مبنی بر ضرب و جرح عمدی و توهین و صدمه بدنی عمدی و تخریب اموال بوسیله اتومبیل .
او یک شاهد بیشتر ندارد و پر از تناقض گویی ‌
شاهد او مامور پلیسی است که با او زد و بند داشته و بعد از شکایت بنده از او در دادگاه نظام مشخص شده است که در آن ساعت مورد ادعا ، او نه مامور بوده و نه در حین انجام وظیفه .
مامور راهنمایی رانندگی پس از بررسی خودرو اینجانب نه تایید کرده و نه رد کرده تصادف را .
کارشناس دادگستری گفته آثار تصادف بر روی خودرو وجود دارد .
فیلم دوربینی از من و ماشینم وجود نداره با اینکه هر جایی را ادعا کرده اند دوربین دارد .
صدمات جسمی او حارصه و پارگی نسبی مینسک زانو می باشد .
مبلغ کارشناسی تخریب اموال او 7500000 تومان است .
من سابقه کیفری ندارم .اما شاکی من 3 بار محکومیت ضرب و جرح و توهین دارد و حبس تعلیقی و یک محکومیت که فریب دادگاه و صحنه سازی بوده است . ما هم تاکید داریم که صحنه سازی کرده است و شاهد معارض هم دارم.
با این اوصاف اگر به نا حق این جرم را به من نسبت دهند در دادگاه حکم صادر شده چیست ؟ تعلیقی یا نقدی ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما باید وکیل داشته باشید در این پرونده به این مهمی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر میزان خسارت وارد در تخریب خودرو کمتر باشد مجازات حبس تعیین نمی شود و فقط جزای نقدی تعیین می شود.
اگر به هر دلیلی مجازات حبس نیز تعیین شود امکان تعلیق و تبدیل مجازات وجود دارد.